Hydrotec sinds 1988
0800 14 210

Referenties en meningen van onze klanten

Sommige sites voor en na de werken

Beelden spreken beter dan woorden. Bekijk de vochtigheidsproblemen die we op onze sites zijn tegengekomen,
en de maatwerkoplossingen die zijn toegepast. Het resultaat is schoon en fris. Je hebt een spatie
naar uw wensen in te richten, en niet alleen een kelder, want de begane grond is vaak het slachtoffer van opstijgende luchtvochtigheid.

Ze vertrouwden ons

Claudine Henrion

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Zeer efficiënt bedrijf in de behandeling van vocht. 30 jaar geleden kwamen ze in mijn nieuwe huis tussenbeide voor een vochtprobleem in de kelders, de aannemer die had gebouwd was gewoon vergeten de riolering te plaatsen. Sindsdien zijn er nooit meer problemen geweest. Ik heb ze al vaak aanbevolen en elke keer zijn de mensen in alle opzichten zeer tevreden: schatting gemaakt door een professional, respect voor de responstijd, kwaliteit van het werk door competente werknemers, resultaat zoals het is beloofd, site netheid. Ik kan ze alleen maar blijven aanbevelen.

Claudine H.

Fabien Thielemans


Positieve aspecten: Punctualiteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Ik koos Hydrotec uit de 3 bedrijven die mij een aanbod deden. Ze hebben me overtuigd met hun duidelijke, coherente en precieze antwoorden op de gestelde vragen. Ze beloven niet het onmogelijke. De offerte is duidelijk en gedetailleerd. Hun prijs was ook de meest concurrerende. Ik kon worden opgenomen na een opname. Ik moest die dag vroeg vertrekken … het team kwam op tijd. Als het in het gebouw nog zo zou kunnen gebeuren… 🙂 Ik ga weer contact met ze opnemen voor een 2e fase sanitatie.

Fabien T.

dominique alexis

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit Ik ben blij met de teams, altijd op tijd, het werk is netjes en goed gecoördineerd door de baas die de planningen efficiënt beheert. Het werk is zeer professioneel gedaan en het lijkt te werken. Als ik ander werk van dit soort te doen had, zou ik dit bedrijf opnieuw gebruiken.

Dominique A.

Sylvain b


Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Ik deed een beroep op Hydrotec voor twee klussen bij de verbouwing van mijn huis:
– Vochtbehandeling van alle muren van het huis
– Realisatie van een waterdichte cementering op een ingegraven muur
Contact met het bedrijf is eenvoudig, ze zijn zeer responsief en altijd beschikbaar. De uitleg die tijdens het sitebezoek is gegeven, is volledig en lijkt mij te goeder trouw te zijn geweest. Daarna blijft het contact behouden tot de oplevering van de werkzaamheden. Zeer punctueel. Wat betreft de efficiëntie van het werk, ik zal pas op korte termijn een mening kunnen geven. Met 30 jaar garantie op de werken kan ik me alleen maar voorstellen dat hij optimaal werkt.

Sylvain B

Denis Ouwerx

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Uitstekend contact met de firma Hydrotec, die ik heb ingeschakeld om opstijgend vocht te behandelen door middel van injecties in de muren.
De vertegenwoordiger kon in zeer korte tijd ter plaatse komen om de situatie te analyseren en de meest geschikte behandeling aan te bieden. De uitleg is duidelijk en nauwkeurig en leidt niet tot onnodig verbruik. Het bod volgde enkele dagen na het locatiebezoek en dankzij hun heractivering en een kleine terugtrekking in hun agenda werden de werken 3 dagen later uitgevoerd.

Denis O.

Quentin Luc

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Ik deed een beroep op Hydrotec om de optstijgend vocht aan de noordmuur van mijn huis te blokkeren. Ze zijn zeer responsief en geven goed advies. Ze zijn pragmatisch in hun aanpak en zullen geen werk aanbieden dat niet echt nodig is. Het werk is zeer professioneel uitgevoerd. Ik beveel Hydrotec van harte aan!

Quentin L.