Hydrotec sinds 1988
0800 14 210

Referenties en meningen van onze klanten

Sommige sites voor en na de werken

Beelden spreken beter dan woorden. Bekijk de vochtigheidsproblemen die we op onze sites zijn tegengekomen,
en de maatwerkoplossingen die zijn toegepast. Het resultaat is schoon en fris. Je hebt een spatie
naar uw wensen in te richten, en niet alleen een kelder, want de begane grond is vaak het slachtoffer van opstijgende luchtvochtigheid.

Ze vertrouwden ons

Mening van de heer Lens

Ongeveer tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Hydrotec. Na het vergelijken van de diensten die worden aangeboden door de grootste spelers op de markt, kan ik bevestigen dat de oplossingen van Hydrotec volledig lijken te voldoen aan de normen van het genre. Wat me overtuigde was de kwaliteit van de diagnose, de vriendelijkheid van het personeel en – bovenal – de indruk dat alles werd gedaan om de klant gerust te stellen – en om onnodige bouwwerkzaamheden te voorkomen. Ik kreeg bijvoorbeeld het advies om een buitenmuur opnieuw te doen voordat ik een mogelijke vochtbehandeling door Hydrotec overwoog. Het is de perfecte mix van professionaliteit en menselijk contact. Een aanrader!

Vincent Lens, Linkebeek

Mening van de heer Becker

Tijdens grote renovatiewerkzaamheden aan een huis in Brussel werd duidelijk dat het gebouw tussen 2 ondergrondse rivieren lag en dat de hele omgeving last had van vocht. Na analyse en verschillende bezoeken van experts op dit gebied, kwam Hydrotec er duidelijk uit vanwege hun professionaliteit en advies, terwijl ze concurrerend bleven qua prijs.

Tijdens de 3 dagen die nodig waren om het werk te voltooien, hielden de medewerkers de locatie altijd schoon en georganiseerd. Elke dag werd afgesloten met een briefing over wat er was bereikt en wat er nog voor ons lag.

Het is een waar genoegen om samen te werken met een bedrijf als Hydrotec!

J. Becker

Advies van de heer Collart

Het werk van uw bedrijf bij ons is zonder problemen verlopen en wij zullen de resultaten later evalueren.

Ik wilde uw werknemers en onderaannemers feliciteren met hun werk, dat snel, efficiënt en bijzonder netjes was.

We hebben geen last gehad van het minste stof omdat de isolatiewerkzaamheden perfect waren, zelfs niet in de keuken die aan de woonkamer grenst!

En tot overmaat van ramp waren uw werknemers vriendelijk en glimlachend!

Hoogachtend

F.COLLART

Mening van Sébastien

Ik heb Hydrotec voor een probleem in mijn kelder gebelt

In het verleden was er sprake van optrekkend vocht en de muren waren in slechte staat (huis uit 1930).

Na 5 dagen werk is de kelder in perfecte staat en blijft er geen spoor van vocht over.

Vriendelijke werknemers en zeer respectvol voor mijn huis.

Uitstekende dienst na verkoop.

Aan te bevelen

Vriendelijke groeten

Sébastien

 

Mening van de heer Bruno D.

Ze reageren snel en efficiënt op verzoeken. Ze respecteren de planning en voor het werk komen ze het terrein bekijken om het voor te bereiden. Het werk wordt op tijd en met kwaliteit uitgevoerd. Dit is de tweede keer dat ik een beroep op hen doe voor vochtproblemen, die niet altijd gemakkelijk op te lossen zijn, en de eerste keer was een succes. Ik heb niet geaarzeld om opnieuw een beroep op hen te doen voor deze tweede klus (bouw van een kelderbekleding) en ik kan hen alleen maar aanbevelen.

Bruno D.

Mening van de heer Benoit L.

Zeer goed contact, zeer goede service, altijd attent en responsief, een waar genoegen. Kwaliteitsservice en lagere prijzen dan de concurrentie. Voorlopig komt Hydrotec mijn muren strippen. Afspraak gemaakt in september voor het cementeren en opnieuw pleisteren. Mijn buren deden ook een beroep op hen en waren opgetogen. Aanbevelen.

Benoit L.

Mening van de heer Christophe D.

We deden beroep op Hydrotec om droogrot te behandelen in een gebouw dat we net hadden gekocht. Na de schok van deze ontdekking, wetende dat er veel charlatans in dit gebied zijn, waren we echt op onze hoede. Vrijdag laat in de middag gebeld, zaterdagochtend was de afgevaardigde er en maandag kregen we de offerte. Zeer redelijke prijs en tijd om het werk te voltooien. In de tevredenheidsenquêtes vink ik in principe nooit “zeer goed” aan omdat we altijd kunnen verbeteren, maar daar heb ik alleen dat aangevinkt: telefonische ontvangst, responstijd, luisteren naar de klant, kwaliteit van het contact met de afgevaardigde, duidelijkheid van zijn uitleg (ik u verzekeren dat wanneer u thuis droogrot heeft, dit erg belangrijk is), deadline voor ontvangst van de schatting, deadline voor implementatie van de site, organisatie van de site, respect voor de uitvoeringstermijnen, kwaliteit van het werk, netheid van de site, contact met de arbeiders, alles stond in de kolom “zeer goed”. We zullen Hydrotec zonder aarzeling aanbevelen! 5 sterren voor Hydrotec!

Christoffel D.

Mening van de heer Pietro P.

Hallo allemaal! en LEES ME VOLLEDIG …dank u! De firma HYDROTEC is 100% ernstig en professioneel, vanaf de schatting tot het einde van de werken. Mijn vochtige kelder werd gerenoveerd met een waterdichting, een zandstraling van de muren, VERITABLE LIFTING, een super waterdichtingsband die de muren van mijn huis isoleerde van de verschrikkelijk vochtige grond (stel je het natte koekje in een koffieshop voor!) Wat ons de das omdeed was de voorbereiding van de werf voor de werken werden uitgevoerd, en de super-mega opruiming van de werf na afloop. Het team is beleefd, legt duidelijk uit waarom dingen worden gedaan, luistert goed, respecteert de installatietijd, werkt zo hard dat je respect voor hen hebt dat je niet anders kan dan hen koffie en verfrissingen aanbieden wanneer ze geïnstalleerd zijn. Deze firma links laten liggen is de grootste blunder die je kan maken. Bedankt dat je me helemaal gelezen hebt! Ik heb het echt geschreven, hoor! Ik doe je de hartelijke groeten! Getekend: een inwoner van Carnières 🙂
Pietro P

Mening van de heer Damien G.

Professionele service vanaf het bezoek aan de bouwplaats voor de schatting tot het einde. Goede analyse van de situatie, het probleem en de te bedenken oplossingen.

Damien G.

Mening van de heer Robert Golenvaux

Ik deed een beroep op Hydrotec voor waterinfiltratieproblemen in een kelder. De voorgestelde oplossing (installatie van een afvoergoot en een kelderafvoerpomp) loste het probleem op. Het werk werd op tijd en onberispelijk uitgevoerd en er werd met de werfleider een technische oplossing gevonden die binnen de initiële raming bleef. Ik ben erg blij met hun diensten.

Robert G.

Mening van mevrouw Claudine Henrion

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Zeer efficiënt bedrijf in de behandeling van vocht. 30 jaar geleden kwamen ze in mijn nieuwe huis tussenbeide voor een vochtprobleem in de kelders, de aannemer die had gebouwd was gewoon vergeten de riolering te plaatsen. Sindsdien zijn er nooit meer problemen geweest. Ik heb ze al vaak aanbevolen en elke keer zijn de mensen in alle opzichten zeer tevreden: schatting gemaakt door een professional, respect voor de responstijd, kwaliteit van het werk door competente werknemers, resultaat zoals het is beloofd, site netheid. Ik kan ze alleen maar blijven aanbevelen.

Claudine H.

Mening van de heer Fabien Thielemans


Positieve aspecten: Punctualiteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Ik koos Hydrotec uit de 3 bedrijven die mij een aanbod deden. Ze hebben me overtuigd met hun duidelijke, coherente en precieze antwoorden op de gestelde vragen. Ze beloven niet het onmogelijke. De offerte is duidelijk en gedetailleerd. Hun prijs was ook de meest concurrerende. Ik kon worden opgenomen na een opname. Ik moest die dag vroeg vertrekken … het team kwam op tijd. Als het in het gebouw nog zo zou kunnen gebeuren… 🙂 Ik ga weer contact met ze opnemen voor een 2e fase sanitatie.

Fabien T.

Mening van de heer Dominique Alexis

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Kwaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit Ik ben blij met de teams, altijd op tijd, het werk is netjes en goed gecoördineerd door de baas die de planningen efficiënt beheert. Het werk is zeer professioneel gedaan en het lijkt te werken. Als ik ander werk van dit soort te doen had, zou ik dit bedrijf opnieuw gebruiken.

Dominique A.

Mening van de heer Sylvain B.


Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Ik deed een beroep op Hydrotec voor twee klussen bij de verbouwing van mijn huis:
– Vochtbehandeling van alle muren van het huis
– Realisatie van een waterdichte cementering op een ingegraven muur
Contact met het bedrijf is eenvoudig, ze zijn zeer responsief en altijd beschikbaar. De uitleg die tijdens het sitebezoek is gegeven, is volledig en lijkt mij te goeder trouw te zijn geweest. Daarna blijft het contact behouden tot de oplevering van de werkzaamheden. Zeer punctueel. Wat betreft de efficiëntie van het werk, ik zal pas op korte termijn een mening kunnen geven. Met 30 jaar garantie op de werken kan ik me alleen maar voorstellen dat hij optimaal werkt.

Sylvain B

Mening van de heer Denis Ouwerx

Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit
Uitstekend contact met de firma Hydrotec, die ik heb ingeschakeld om opstijgend vocht te behandelen door middel van injecties in de muren.
De vertegenwoordiger kon in zeer korte tijd ter plaatse komen om de situatie te analyseren en de meest geschikte behandeling aan te bieden. De uitleg is duidelijk en nauwkeurig en leidt niet tot onnodig verbruik. Het bod volgde enkele dagen na het locatiebezoek en dankzij hun heractivering en een kleine terugtrekking in hun agenda werden de werken 3 dagen later uitgevoerd.

Denis O.

Hydrotec